Csináltam képeket Ps cs6-ba, de sérül amikor PDF-be mentem. Hogy tudom kikerülni?
Figyelt kérdés
Photoshop cs6-ban csináltam két képet, mind a kettőn van szöveg is. Amikor elmentem Photoshop PDF formátumba, és megnyitom az Adobe Reader-el, akkor egy pár szó kifehéredik, bármilyen más formátumba mentem el, ez nem történik meg. Hogyan tudnám kiküszöbölni? Mert fontos lenne, hogy PDF formátumúak legyenek.2013. jan. 4. 15:11
1/2 anonim válasza:
Átlátszóságot használsz? A fehéredésnek két oka is lehet. Vagy azért fehér mert a PDF háttere fehér, így annak veszi fel a színét (ha fekete lenne akkor a betű is fekete), vagy pedig a program automatikusan elveti az átlátszóságot ha nem támogató formátumba mented.
Dupla munka, de próbáld először képként menteni (png vagy gif), amiben az átlátszóság megmarad, majd abból pdf-et csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!