Tudnátok segíteni sims 3 törlésében? (többi lent)
Az a helyzet, hogy feltelepítettem a Sims 3 gold v.12-őt a gépre, de másnap le is szedtem, mert láttam, hogy van egy v.16-os is. Sikerült leszedni, meg minden, le is telepítette, de amikor mentem volna a regeditbe megváltoztatni a nyelvet (ami az előző v.12 verziónál sikerült is) nem engedte megváltoztatni. Ekkor letöröltem az újabb verziót, és megpróbáltam a régit telepíteni, de nem sikerült, mert folyton hozzáadja a plusz kiegészítőket, és nem enged nyelvet változtatni.
Ráadásul nem engedi kitörölni sem mert "A(z) Eletronoc Arts létrehozása nem lehetséges: Hiba a kulcs törlése közben." -NA MOST EZZEL MIT CSINÁLJAK?
NAGYON _NAGYON KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!
" de amikor mentem volna a regeditbe megváltoztatni a nyelvet (ami az előző v.12 verziónál sikerült is"
A regedit nem arra való, hogy ott keverjen a felhasználó. Ha ott valamit elgányolsz akkor így látatlanba senki nem fog tudni segíteni, hogy ott mi történhetett. Sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!