Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mitől ilyen iszonyat lassú a...

Mitől ilyen iszonyat lassú a Vista?

Figyelt kérdés
Ma tettem fel a Vista Ultimate-et. Eleinte elég jól ment, de aztán kiírta a 105. frissítést és lassult. Feltettem néhány kisebb dolgot, mmajd utána egy 2 Gb-os játékot akartam feltenni. (I am alive) Közbe ment 2 online játék. 20 perc alatt kicsomagolta a telepíteni való fájlt, majd elindult a telepítés.. rá negyed órára semmit nem ment a csík. ki is léptem mindenből. XP- ilyenkor 1, 1.2 gb ram volt a használat, vistánál meg alapból volt ennyi. Újraindítottam mindent, de már nem volt türelmemm hozzá.. Ja, és mindenkinek búék! :)
2013. jan. 1. 00:01
 1/7 anonim ***** válasza:
BUÉK :D
2013. jan. 1. 00:05
 2/7 A kérdező kommentje:
el is ment a lelkesedésem.. szerintem holnap (ma) megcsinállom a win7-et. remélem az jobban teljesít.
2013. jan. 1. 00:09
 3/7 anonim ***** válasza:

2013 január elsején mi vitt rá a vista ultimate-re :DD

windows7

2013. jan. 1. 00:17
 4/7 Komplikato ***** válasza:
Csak én nem értem mit nem értesz? Ha közben csinálgatja a frissítések keresését, akkor közben le is tölti őket, ha hagyod automatán akkor egy hétig elvan vele, de a géped és a net beáll nullába közben! Ezért szoktam letiltani és kézzel egyben leszedni, mert fura módon úgy gyorsabban lejön és amikor éppen nem csinálom letiltva nem lassít. És ez W7-re is igaz.
2013. jan. 1. 01:12
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
Mert a Windows Vista egy selejt op.rendszer. Egyszerűen rosszul csinálták meg. Válts XP-re, vagy Windows 7re, az még szép is!
2013. jan. 1. 01:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Eredeti?

Ha nem akkor az a baja. Ha nem eredeti a frissítés csak tönkreteszi + rád hívja a szoftver rendőrséget.

2013. jan. 1. 08:49
 7/7 ejbenjaro ***** válasza:

"Ha nem eredeti a frissítés csak tönkreteszi + rád hívja a szoftver rendőrséget."

Butaságot miért terjesztesz?

2013. jan. 1. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!