Melyik a legjobb közepes tank a World of Tanks-ban?
Az új amerika nehéz vonal is hasonlít a francia nehéz tankokhoz. T57 és társai is billenő tornyosak, revolvertárasak és valamivel jobban páncélozottak és több életerejük is van valamint tűzerőre úgy tudom kicsit nagyobbak mint a franciák. Azonban lassabbak és a páncéljuk nem annyira erősebb, hogy az sokat számítson.
Amúgy nemtom pontosan mikor érkezik a 8.3, de ha minden igaz abban benne lesznek a kínaiak is. Ismerősöm teszt szerveren ment velük és azt monda nagyon erősek mind a közepesek mint a nehezek. A X-es szintű 121-es közepes kínai harckocsi ha jól tudom ugyan azt a 122mm-es M62 T2 löveget használja (bár biztos kínai átalakításokkal) mint az IS-4 és ezzel már nehéz harckocsi szintű lövegteljesítménye van. Viszont úgy is tudom cserébe nem olyan mozgékonyak mint a többi közepes.
Még most csak a BDR G1B-nél tartok (nevét nemtom pontosan)
Egész jó tank, az elején egy könnyüvel (D1 és D2) Nem halad annyira mint egy nehéz. D1 - D2 15km | B-1 20km | BDR G1B | 27km (igaz van rajta egy motor modul).
Majd meglássuk hogyan alakul :)
Eddig egész jol megy vele, de most sem birom, hogy szétcsapnak pár lövésből :(
Tisztelt kérdező! Személyesen értékeltem az összes tízes szintű közepes harckocsit, és a legjobban az E50 M teljesített. Az alábbi paraméterek alapján:
Páncélzat:103,3 mm (10p/10) (Átlagon felül)
Torony páncélzat:115 mm (5p/10) (Átalgaon alul)
HP:2050 (10p/10) (Átlagon felül)
Sebesség:60km/h (18p/20) (Átlagon felül)
Sebzés:430 HP (8p/10) (Átlagon felül)
Átütés:220 mm (5p/5) (Átlagon felül)
Tűzgyorsaság:6,25 lövés/perc (4p/10) (Átlagon alul)
Az átlag az összes többi tízes szintű közepes harckocsi ugyanezen paraméterek alapján való számítása.
Páncélzat:70,7 mm
Torony páncélzat:117,51 mm
HP:1940
Sebesség:54,4km/h
Sebzés:408,9 HP
Átütés:214 mm
Tűzgyorsaság:7,278 lövés/perc
Az összesített pontja 60 pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!