Melyik a legjobb közepes tank a World of Tanks-ban?
3-asnál: a francia D2-es a maga szintjén nagyon jó gép. Nekem bejött.
4-es: az amerikai M3 Lee volt ami nagyon bevált(bár rengetegen ócsárolják). Ha hozzá tudsz szokni a páncélvadászos irányításhoz nem lesz gondod vele.
5: Pz-IV és M4 Sherman.
6: Cromwell egy iszonyat jó tank nagyon ajánlom. Igaz páncélzata 0, de cserébe nagyon gyors, lövege pontos átütése is megfelelő tűzgyorsasága kiemelkedő. M4A3E8 Sherman és a VK3601H se rossz gépek.
7: Párduc és T-20. Párduc lövege jó átütőerejű csak keveset sebez ezt viszont ellensúlyozza a nagy tűzgyorsaság és a viszonylag jó páncélzat. T-20 tűzereje nagy, csak lassan tölt, de a tank gyorsan mozog és alacsony felépítésű.
Ezek csak személyes vélemények. Amúgy ha X-es gépet akarsz szerezni én is a német és francia ágat ajánlom. Esetleg még a szovjetet.
Egész jó, megy a zöld kéz mindenkinek. :)
Hát nem is tudom, már megvan a T-34, jo kis tank, lehet vele lödözni, csak kell rá normális löveg, és darál az is.
Nemtudom, eldönteni hogy elkezdjem-e a francia ágat. Revolver tár, igazán tetszik, mert ha van pl: 200-250-et sebző tank, akkor asszem ha mind a 4 betalál (legyen 4 táras), akkor kb 800-1000 sebzést is be tud adni. (Javíts ki ha nem.) Ha igaz (mint a T1E6-nál) akkor tényleg úgy van.
Kifejezetten tetszik a szovjet med ág, de asszem kell egy kis változatosság :)
Na az durva. Azért gondolom hogy egy 122mm-es löveg nem csak 200-at sebez. Most csak úgy vettem. :)
Hát ha annyira jó, akkor nem értem, alig látok francia tankokat. Írták is a wotinfo.gportal.hu-n, hogy a franciáknál nagyobb szinten revolver táras a tank, és komoly előny.
Nemrég elkezdtem a franciát, és a D2-nél tartok. Kicsit lassu, azt megmondom. :)
Szerintem az az oka, hogy könnyen sebezhetők és ez sok játékosnak nem tetszik. Másfajta taktikát kell ezeknél használni mint mondjuk egy IS-4, IS-7, Maus vagy T110E5 esetében és erre nem könnyű átállni sokaknak. Inkább úgy kell használni őket mint egy közepes harckocsit.
Amúgy a D2 és a B1 azok nem fürge gépek. Az első igazán fürge tank az a VIII-as szintű AMX 50 100 lesz az viszont tényleg gyors és a 6-os táras 100mm-es lövege igen erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!