Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program, ami kilistá...

Van olyan program, ami kilistázza nekem az egérkattintások x és y pozicióját?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Mennyire sürgős neked? Mert ha gondolod, és más nem fog jobb ötletet mondani, akkor tudnék tippet adni, hogy hogyan lehetne erre egy kis scriptet írni Game Maker-ben, vagy ha "valódibb" programozással való kivitelezés jobban hangzana, akkor akár C#-ban. Bár a C#-hoz ehhez több mint valószínű, hogy Dll meghívásokra van szükség, és kissé körülményesebb, valamint kell hozzá a .NET keretrendszer FUTTATÁSKOR IS, úgyhogy a kettő közül először a GM-t ajánlanám, már itt meg nagyobb lesz a program (1-2 MB) és igazából ezt, ahogy a nevéből is ered, játékkészítésre találta ki a készítője, bár belegondolva jóval többször csináltam vele nem játékot, mint játékot.

De addig is, még mindig lehet hogy van már rá program, esetleg egy egér-makró szoftverben, vagy máshol, én ebben nem tudok infót nyújtani, de lehet hogy majd valaki más, esetleg hamarosan... de ha nem, illetve ha úgy gondolod, tárgyalhatunk részleteiben a fentebb leírtakról. (?)

2012. dec. 23. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt keresgélj, ha erre gondoltál. Megjegyzi a kattintások számát, jobbklikk, balklikk, egérgörgő kattintások számát, hány métert tesz meg az egér, és egyéb más dolgokat. Ügyes kis program.

2012. dec. 23. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt olvashatsz róla.

2012. dec. 23. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Na, ez jó, lehet hogy majd én is letöltöm, bár per-pill. nem tudom, hogy mire is lehet az ilyet igazán használni, de van amikor csak egyszer csak valamiért nekem is szükségem van ilyenre, aztán bánom azt, amikor láttam azelőtt valahol ilyet, csak nem fordítottam rá figyelmet.

Köszönjük kedves ismeretlen!

2012. dec. 23. 16:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!
2012. dec. 23. 17:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen:) Kellemes ünnepeket!
2012. dec. 23. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!