Lehetséges a törölt exe fájlok visszaállítása?
Üdv!
Az történt, hogy egy elég régi gépen (WinXP SP3) valahogy törlődtek a D meghajtóra telepített játékprogramok. Nem tudom pontosan, hogy mi és mikor történt, nem voltam jelen a "balesetkor", a megoldására kértek fel. Nem uninstallálva lettek a programok, a vezérlőpult listáján fent vannak, egyszerűen törölve lett a nagy (Játékok) mappa, ahova ezek korábban telepítve lettek. A RecoveryDesk programot használva sikerült a fájlok és mappák többségét visszaállítani, viszont az "exe"-k eltűntek. A kérdésem az lenne, hogy vissza lehet valahogy ezeket is állítani esetleg pótolni? Valami utalást találtam a fájlokra a windows/prefetch mappában, de nem mertem belenyúlni, hátha még jobban elrontok valamit. Remélem érthető a kérdésem és válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!