Két Windows van a gépemen. Hogyan lehet törölni az egyiket?
Van egy Windows 7 és egy Vista. Azonban a Win 7-et le szeretném törölni, mivel csak a Vistát használom. (Tudom, a Vista sz@r, inkább Win 7, meg minden, de én akkor sem azt szeretném, ezektől a válaszoktól inkább tekintsünk el.)
Windows 7 lett telepítve először próbaként, aztán inkább a Vista mellett döntöttem. A particionálás során a Win 7 elvileg le lett törölve, azonban nem jól (vagy nem tudom, mi lehetett a gond), mivel mégis rajta maradt a számítógépen. Így az eleve nem túl nagy kapacitású C:\ meghajtómon 100 MB-nál ritkán van több szabad hely. Volt, hogy elérte a 0 MB-ot. Így szinte működésképtelen a gép, ha egy dolognál többet szeretnék csinálni - zenehallgatásnál és netezésnél jóformán meghal a gép. Letöltésről meg inkább ne is beszéljünk...
Hogyan törölhetném le a Windows 7-et? Előre is köszönöm!
futtatás:
msconfig.exe
kiválasztod a boot fület. Ott fel lesznek sorolva a telepített oprendszerek,és a bootolási sorrend.
A feleslegeset törlöd.
Voila :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!