Két operációs rendszerből hogy bírom csak az egyiket törölni?
A laptopomon most win7 van, de kipróbálnám a win8-at és azt tudom hogy egyszerre 2 op rendszert is fel lehet rakni, de ha netán nem szeretném a win8-at akkor azt hogy tudom kitörölni nyom nélkül, hogy a win7 és az összes adat ne vesszen el?
És a win8 alatt elindulnak azok a progik telepítés nélkül, amik most vannak a gépemen?
Nem vagyok biztos benne, hogy két win-t olyan egyszerű összehozni egy gépen, 1 win és 1 linux, ami szokás, az valóban egyszerű.
Egyébként win 8 telepítés után, semmilyen programod nem lesz, ami win 7-en volt.
a WIN 8-at biztosan másik (új) partícióra telepítetted, mert ezt így szokás, mellesleg máshogy nem is igen működik! arra a partícióra, mást NE telepítsd másra ne használd! (fontos adatokat a WIN7 partíciójára mentsd.
Így, ha megunod a 8-at, ill nem jön be, WIN7 alól, pl. egy partíció manager programmal formázod azt a partíciót.
(Így nyom nélkül eltakaríthatod.)
.....általában, legalább is a Microsoft előre jelzései szerint, ami a WIN 7-en működött, működik WIN 8-on is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!