Racedriver GRID, Mi lehet a hiba?
Sziasztok.
Elinditom a játékot, intrókat normálisan látom.
Majd mikor behozza a menüt, ilyen szép szines képet kapok:
Majd nyomkodom az entert, aztán belép a versenybe, intrót/átvezető videót itis látom:
Aztán mikor kezdődne a verseny, ilyen képet kapok:
Valaki tud erre valami megoldást?
Gép: AMD Athlon 64 X2 4800+ 2,51GHZ, ATI Radeon HD2600 XT,2GB DDR2 Ram,500GB SATA HDD
Programok: Visual c++ 2005,8,10 , DirectX 10, NetFramework 3.5
(driverekkel semmi gond nemlehet, GTA4 közepes grafon laggmentesen fut, szintúgy a Dirt2,Dragon Age2,MW3)
Frissíts DirectX 11-re,és nézd meg a kábeleket amik be vannak dugva a gép hátuljába pl monitor kábel hogy rendesen illeszkedik-e nem-e lötyög vagy valami..Ha ez sem segít akkor valószínű szar verziójú játékot szedtél le(persze ha letöltötted)..Vagy esetleg próbáld meg máshonnan leszedni..Egyszer nekem is volt olyan hogy ugyanilyen képet adott ki..Leszedtem ugyanazt a játékot csak másik torrent oldalról és hiba mentesen működött.
Tudom ajánlani neked is,esetleg ilyen nagyobb torrent oldalkról tölthetnél le.Általában ott jó dolgokt szoktak lenni és nem is annyira hibásak..Pl nCore,Microbit..innen szedj le játékokat mert ezek jó oldalak ne ilyen noname szarokról tölts.
Üdv: Dani . :DDD
Ja és láttam hogy írtad hogy a driverekkel semmi gond nem lehet,de azért én a helyedben megnézném azért hogy hanyas driver van fent a gépeden..Meg azért egy friss driver a karinak nem árt.. :)
Előző voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!