ESET Smart Security™ 5.2.9.12 miért nem enged csatlakozni a hálózathoz?
Sziasztok!
Az említett védelmi rendszert vásároltam meg.
Eddig minden prímán működött, de csináltam 1 frissítést a Win7-en (azóta már csináltam 1 rendszervisszaállítást) és azóta ha be van kapcsolva az ESET tűzfala nem tudok csatlakozni a hálózathoz (alap UPC). Tehát nem a progikat tilja, hanem nem tudja a rendszer azonosítani a hálózatot.
Állítgattam össze-vissza, mindhiába.
Ahogy letiltom a tűzfalat, azonnal csatlakozhatok a netre és minden rendesen működi mint a régi szép időkben, leszámítva a büdös nagy narancssárga ESET pöttyöt a jobb alsó sarokban. Visszafelé ugyanez. Tűzfal be, hálózat el.
Mi a fenét csinálja?
Előre is köszönöm.
Csak tippelek, de próbáld lenullázni a NETSH -t
(Reset internet protokoll tcp ip)
Majd újra megtalálja, akkor engedéjezd neki. Legyen az esetben (próbáld először kikapcsolni, hátha) beállítva a magánhálózatok észlelése!!!
NETSH nullázás MicrosoftFixit 50199 / Reset internet protokoll tcp ip
Futtasd a FixIt -et!
Van egy másik a WinshockFix -ezt is megpróbálhatod, ha az előző nem sikerült. Ilyenkor a TCP kapcsolataid alapra állnak és az eset-nek fel kell hogy ismerje az új hálózatot!
közvetlen hivatkozás
MicrosoftFixit 50199
WinshockFix
Köszike a sok jó tanácsot, de Én ezekhez sík vagyok.
Úgyhogy fogtam és jó parasztosan az egész ESET-et töröltem és jól kiganyéztam utána. Újrapakoltam.
Bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!