Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem tud csatlakozni az...

Miért nem tud csatlakozni az internetem a smart tv-re?

Figyelt kérdés
Most vettem egy samsung UE32EH5300 tipusu smart tv-t és nem sikerül sehogy csatlakoztatnom hozzá a netet. Aki tud az segitsen.

2012. dec. 10. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Mert a net nem is fog soha csatlakozni a tv-dhez, max a tv-d a nethez.
2012. dec. 10. 17:03
 2/10 belapus ***** válasza:

Ha vezeték nélküli (wifi) kapcsolatot szeretnél, a használati útmutató elolvasása után láthatod, hogy külön beszerezhető adapterrel (ha jól emlékszem a Samsung által gyártott) garantálja a kapcsolatot.

Vezetékes összeköttetés pedig LAN kábellel oldható meg, ha szükséges, router segítségével.

Mindkettőről szöveges és képes tájékoztatót találsz a használati utasításban.

2012. dec. 10. 21:15
 3/10 A kérdező kommentje:
igen, elolvastam a használati utasítást és ott azt irja hogy "10Mb/s-os vagy az alatti hálozati sebesség esetén nem támogatott" Most akkor gyenge a netem és azért nem csatlakozik? 10Mb/s-os netem van T-home-os
2012. dec. 10. 22:18
 4/10 darkoo5 válasza:
kell hozzá egy samsungos usb amivel tudsz csatlakozni a lakásodban/házadban "keringő" nethez. az mind1 hogy milyen a szolgáltatod és milyen a neted. a lényeg h kell az az usb mert nincs a tvben eredetileg wifi. A tv leírásánál ezt olvashatjuk: "Wifi illesztő támogatás külön megvásárolható
2012. dec. 11. 14:41
 5/10 A kérdező kommentje:

de van benne beépitett hálokártya és ahoz cstlakoztattam a net kábelt ami a pc-hez is csatlakozik és nem indult

kereste a hálozatot de nem találta..

2012. dec. 11. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem kap ip-t a routertől.
2012. dec. 25. 07:19
 7/10 A kérdező kommentje:
és mit tudok vele csinálni?
2013. jan. 1. 16:31
 8/10 gabor.galilei ***** válasza:

IP címet nem kellene a TV-ben beállítani?

Mi a TV-d IP címe most és mi az otthoni hálózatodé?

2013. jan. 6. 23:21
 9/10 A kérdező kommentje:
nem tudom! hol tudom azt megnézni?
2013. jan. 9. 22:10
 10/10 gabor.galilei ***** válasza:

Én először talán a leírást nézném meg. Vagy papíron meg kellett kapnod, vagy a TV-ben előkereshető, vagy elküldöm neked:

[link]

a 188. oldal környékén keresd.

2013. jan. 9. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!