Nem tudom milyen vidikari van a gépünkben (szerintem beépített), mert az egyik ,,barátunktól,, vettük. (Elég rossz gépet kaptunk.) A vidikarijához nem kaptunk CD-t és a windows ami rajta volt Windows Genius riasztást kapott és le kellet töröljük. Így Windows XP Eternity SP3-ast tettem rá. A vidikari magától persze nem települt így most minden idításnál 3 progit akar rámsózbi: VGA videóvezérlő, SM buszvezérlő és egy Ismeretlen programot. Nem is az bosszant, hogy nem megy a videokari, hanem, hogy az összes játék közül ami rajta van csak egy megy (Jazz Jack Rabbit 2 - aki ismeri az tudja milyen ,,profi,, a grafikája) és az igazán jók (Tomb Raider: Legend, Metin2, Minecraft) meg nem. Légyszi segítsetek már egy csomót próbálkoztam de edig sehogy sem sikerült.
Nézd meg milyen alaplapod van, rá van irva nagy betükkel. Ahhoz kell letöltened XP drivert.
2012. dec. 10. 18:08
2/6 anonim válasza:
Ha úgy nem boldogiulsz akkor töltsd le ezt és tleepitsd: [link]
Kiirja milyen alaplapod van és milyen videókártyád. Igy majd valaki ad linket melyik drivereket töltsd le és telepitsd.
2012. dec. 10. 18:14
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Remélem menni fog.
2012. dec. 12. 18:43
4/6 A kérdező kommentje:
OK! Sikerült beazonosítanom a videókártyyám (a neve: intel 82945g graphics controller 0 a-2 ). Mostmár csak az a baj, hogy nem tom honnan kell hozzá drivert szerezni.
2012. dec. 12. 20:06
5/6 anonim válasza:
Gergő az alaplapod nevét nézd meg. Igy egy helyröl letölthetnél minden hozzávalót és azon sem lepödnék meg ha lenne benne külön videókártya, annak a neve is kéne. Ha nincs utólag beszerelt videókártya benne, csak az alaplapit használod akkor elég csak az alaplapod neve.
Aida program kilistázza neked ki az alaplap gyártója és mi a pontos neve.
Itt egy példa hol keresd, itt pl. az alaplap Gigabyte GA-970A-UD3 [link]
Az Intel 82945G driverét XP-hez itt találod: [link]
2012. dec. 12. 21:02
6/6 A kérdező kommentje:
Read4Me egy isten vagy! Sikerült megoldanod a problémám! A vidikari megy és mostmár nem kell hozzá semmi. Minden tökéletesen fut. Nagyon köszi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!