Videokártya Tuning Lehetséges?
üdv
hm.. én se vagyok valami profi a számitástechnika terén, de 1016 ram?? 1024 szokott inkább.. nemde?? vagyis mind1 hagyjuk ezt,,,
de hogy érted hogy felakarsz huzni? alapbol gondolom a fent leirtak alapján van egy géped, amelynek a paraméterei a fent leirtak. A kérdésed az lenne hogy fel akarod tuningolni a video kártyádat, hát ezt szak szóval ugy nevezik hogy "veszek egy jobb videokártyát" mert ez nem holmi auto hogy feltuningolod, ha egy video kártya GeForce 8600 512 MB-s akkor abbol nem lehet csinálni GeForce 8500 256 MB-s videokártyát, tehát ez nem olyan mint a Memoria hogy lehet böviteni.
Vagyis ösze foglalva vehetsz egy újat és akkor jo lesz.
Szia!
Videókártyát is lehet húzni, mind ati mind nvidia kártyáknál vannak erre programok, ilyenkor a kártya GPU-jának frekvenciáját, és esetleg a kártyán lévő memóriát húúzák kicsit.
Sajnos azt kell mondjam, hogy a te gépedben lévők vga egy alacsony képességű integrált vga, ezeket nem nagyon lehet módosítani, fix beállításaik vannak, és nem is érné meg húzni, a gyenge képességei miatt nem hozna észrevehető javulást.
Az alaplapodon egy 16x-os PCI-x csatlakozó van, tehát gyakorlatilag bármilyen PCI-x csatis kártya menni fog benne.
Összefoglalva: esetedben csak egy vga kártya beszerzése hozhat javulást, ami integrálva van az alaplapon, az jó irodai alkalmazásokra, egyszerűbb filmnézésre, de játékra semmiképpen.
huu hát ha gta4 ezni is akarsz .,. akkor ajánlom vegyél egy új gépet...
nekem 2,6 GHZ Dual Core, tehát a tied gondolom csak 2,6 os szimplán, a Ramom 4GB DDR2, és 512 es nVIDIA video kártya, amivel nem mondom hogy szarul megy a játék, de nem valami..
tehát nem tudsz olyan videokártyát venni hogy menjenek a fent leirt játékok, hiába vennél egy 1024 es Video kártyát, a géped ugy sem birná meg...
hello nekem lenne el adó videókártyám amin el mega simánn a gta sa meg a cod 2 is full grafikánn
ez az A videó kártya: ABIT Siluro FX5200 DT
5000ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!