Megéri Vistáról Windows 7-re váltani?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 20:27
2/12 anonim válasza:
Az attól is függ hogy elsősorban mire használod a gépet , bár a Vistát még a Microsoft is "temeti".
4/12 anonim válasza:
nálam Vista sp2 tökéletesen megy, pentium D 2,8Ghz(2mag) 2x1giga ram, ati hd 4550 1giga, és játékra használom, amugy válts mer sokkal gyorsabb,és stabilab,nekem a másik particion win7 van,sok szerencsét
5/12 anonim válasza:
megéri persze... takarékos a rammal meg minden :P
eggyik ismerősömnek AMD 1.80Ghz 512Ram van a gépébe és laptop és a Win7 Ultimate simán fut rajta ahozképest hogy a ramnak 1GB-nak kell lennie 32bites rendszer esetén...
6/12 anonim válasza:
Az én öreg laptopomon, 384MB RAM-mal gyorsabb, mint az XP :) Szóval szerintem simán megéri.
8/12 anonim válasza:
én egy tanfolyamra járok és ott 2 gépen is vista van és a mullkor azt hitem hogy leteszem a hajamat
10/12 anonim válasza:
A Windows 7-hez (Microsoft ajánlás szerint is) 2 gb RAM kell. Nem tudom mi a baja mindenkinek a Vistával, de pl a Vista az 512 mb-n is elmegy. Szerintem nem érdemes, mert nekem csak roszabb lett a gépem a win7-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!