Mi a véleményetek a windows vistáról és a windows 7 ről és honnan tudom meg hogy ha letöltőm ezeket működni fog e a gépemen? Most xp3 van a gépemen.
A Vista egy hulladék, a MS már vissza is vonta a piacról. A Windows 7 előre láthatólag az XP méltó utódja lesz, de itt a 'lesz' erősen kulcsszó. Kell még idő, amíg a gyártók a drivereiket, szoftvereiket minden téren stabilan tudják megírni rá, ugyanakkor maga a MS is kitapasztalja a visszajelzések alapján a hibákat. Ilyenkor kijön szépen az első szervízcsomag, ami után talán majd el lehet mondani, hogy megérett a rendszer arra, hogy kipróbáljuk.
Tesztelni persze más dolog, ha nem dolgozni, hanem csak bohóckodni akarsz vele, meg kipróbálgatni, akkor érdemes feltenni.
1,A windows visa egy kalap sz@r. az ismerősömnek az volt,teljes,eredeti,de annyira elcsesződött,hogy komlpett új programot kellett beletennie.
2,a windows 7 elég jó, de szerintem nem tud többet mint az XP. max szebb a grafikája,
3, és a Windows XP híve vagyok,szerintem nagyon egszerű és megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!