Ezen a gépen futna a Windows 8 operációs rendszer?
Figyelt kérdés
Processzor : INTEL CELERON 430 1.80GHz
RAM: 4GB DDR2
Videókártya : ATi Radeon X1650 Gamer Series
Alaplap : ABIT I-45CV
Külön van 2db DVD íróm, egy fülesem + nyomtató meg az alap dolgok .
Szóval egyszer már felraktam a Win8-at de nem tudtam 1200xvalamennyinél nagyobbra tenni a felbontást + nem találtam hang, illetve videókártya drivert .
Nagyon rossz volt a felbontás, azért egy 1920x1200 FullHD monitoron jónak kéne lennie .
Ráadásul picit lassú is volt !
Jelenleg Win7-em van, minden jó vele, de a Win8 jobban tetszik, a gépigényem szerintem meg pont jó .
2012. dec. 9. 17:15
1/2 anonim válasza:
A win8-hoz a Monitor honlapján kell letölteni a driverokat. Meg külön a nyomtatónak is.
2/2 tam623 válasza:
A Frissítési segéd tételesen átvizsgálja a gépedet, és megmondja a választ: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!