Tudnátok nekem minecraft textura packot mondeni és hogy kell megy csinálni?
Amúgy így kell csinálni:
Szóval ha meg van a photoshop (Ha tudsz modolni akkor a következőket nem kell megcsinálni) letöltöd a winrar-t ezek után beírod a keresés/futtatásba (az eggyik xp nél a másik 7 nél(windows)) hogy %appdata% ebbe lessz egy .minecraft nevű mappa ezt nyisd meg ebbe lesz egy bin nevű mappa és abban a minecraft.jar ezt a jart nyisd meg a winraral és ebben vannak a texture-k a gui ban az items ben a terrain ban stb. lent a sok class fálj között találsz egy terrain.png-t amit szeretnél szerkeszteni azt másold ki aztán szerkezd ahogy akarod aztán rakd be mappástól (art gui items stb.)a mappákat egy zip file-ba és rakd be a texturepack mappába a .minecraft mapába.ha nem értessz valamit vagy valami nem műkődik esetleg kérdésed van írj.
Amúgy be ütöd youtube-ba hogy how to make minecraft texture pck elsőre kilyönnek használható érthető videók.
Repetti:
Miért nem működne Paint -al?
Mikor én csináltam működött vele. Addig kell nagyítózni amíg a kép pixeles nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!