Hogy kell tört tekkit szervert csinálni? (ami nem hamachis)
Ugyan úgy mint egy síma minecraft szerver-t csak a server.properties-ban az online-mode-t át kell tenni false-ra.
Amugy [link] jobb oldalt van a szerver letöltés, letöltöd, kicsomagolod, a server.properties-ben kitöltöd amit kell és launch.bat
az a baj hogy nekem diamikus ipm van és nem érzékeli az ip-t
amit beírok csak a hamachisat(am ugyanezeket én is megtettem)
Van routered? Mert ha van akkor Port Forwarding ra lesz szügséged..
server.properties fájl ban a server-ip (vagy vmi ilyesmi) csak símán írd be a LAN Ip-d, a szerver IP-jét a [link] oldalon tudod megnézni.
el tudnád magyarázni ezt a port fowardingot?
igazából mindent megcsináltam amit mondtál de amikor beírom (a nem hamachis) ip-met errort mond
az gondolom nehezíti a dolgot hogy dinamikus ip-m van és hogy laptopról szeretném futtatni
(skype esetleg)
Az h dinamikus az IP az nem baj, a port forwarding csak akkor működik ha van routhered, a routherben (azt hogy hogyan nem tudom sajnos, Google, Youtube) be kell állítanod hogy egy kívüröl jövő portot hova irányítson Pl: 25565 menjen a 192.168.0.8:26655-re
Fontos hogy a server.properties fájl ban az IP-hez ne azt az IP-t írd ami a külsö IP-d hanem a saját IP-d (nekem Pl: 192.168.0.8) és ezután ha a minecraftban a külső IP-re csatlakozol és arra a port-ra amit a routheredben átírányítasz akkor elméletileg mennie kéne. (Pl: 234.123.412.231:26655-re csatlakozol és akkor ezt a routher átviszi a 192.168.0.8:25565-re ami a szerver)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!