Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows7-t hogyan távolitsam el?

Windows7-t hogyan távolitsam el?

Figyelt kérdés
Most van 2 windows7-em az elsot mikor telepitettem akkor azon nem volt D: lemez es minden a C:-be ment ezert ujra telepitettem de a regi megmaradt es a bootmenunel kikell valasztani az op. rendszert.Az ujba a regi megmaradt a D: particioba de nem a teljes rendszer csak a C: lemezben a szokasos dolgok Windows,Program files stb... nehanyat kitudtam törölni de volt aszem 2 mappa amit nem de tökmind1.Most ujraszeretnem telepiteni meg1x de ezuttal ugy hogy csak 1 windows legyen es ne kelljen tobbet bootmenuzni.A kérdés hogy hogy lehet 1x-re a két windowsot vagy kulon kulon tokmind1 eltavolitani es onnantol mar menne gondolom a telepites.Vagy telepites közbe kell eltavolitani?Help!

2012. dec. 7. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Tedd be a cd meghajtóba a windowst. Kapcsold ki a gépet. Varj 3-4 percet. Kapcsold be a gépet. telepítsd windowst. Amikor megkérdi hova telepítse, töröld a particiókat, majd újra oszd fel a wincsesztert. Formázd le, aztán folytathatod a telepítést.
2012. dec. 7. 19:32
 2/2 A kérdező kommentje:
oke megprobalom:)
2012. dec. 7. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!