Windows 7 32BIT - 64BIT kompatibilitási hiba. Miért? (Többi lejjebb. )
32 bites, professional win7-et használok, újra szeretném telepíteni egy probléma miatt, viszont Ultimate 64 bites változatban.
Telepítő nem dobozos, a minap írtam dvd-re.
Azonban a bootolás elkezdése után bejön a "windows loading files", majd ha ez végez, a "Starting Windows" felirat.
Aztán bejön a bejelentkezés ablak a kurzorral, de semmit nem lehet csinálni a mozgatásán kívül.
Ha a gépen indítom a setup.exe-t, akkor pedig kompatibilitási hibára hivatkozva nem indul el.
Pen Drive-ről pedig be sem bootol.
Valaki esetleg tud megoldást?!
Szia!
Milyen procid van? Bírja a 64bit-et? A windows-ból CD-ről indítva semmiképp ne telepítsd.
Pendriveról pedig azért nem boot-ol, mert úgy kell külön formázni a pendrive-ot, hogy legyen rajta bootsec. Ha ez így nincs megcsinálva, akkor nem fog bootolni.
Üdv:
Először is: köszönöm a hamar érkezett választ.
Proci: Intel Pentium Dual-Core E5400 (2 magos)
A pendrive-t a Microsoft által kiadott programmal csináltam, Windows 7 USB/DVD Installer, azt hiszem.
Tudom, hogy gépről indítva nem jó, de idegesít, hogy nem kompatibilis, mivel mennie kellene.
Valami ötleted lenne esetleg? :s
Üdv.
A proci elvileg képes kezelni a 64bit-et, nekem nem annak tűnik a dolog. Lemez biztos jó?
Üdv:
Köszönöm a segítséget, sikerült!
Immáron az új rendszerről írok.
A probléma az volt, hogy lassú a szoftver, és kb. fél óra után nyitotta meg a telepítőt... Ilyen hülye problémát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!