Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Photoshop CS4 kérdés, tapaszta...

Photoshop CS4 kérdés, tapasztalak be tudnának nézni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Na ezt nem tudom hova írjam, remélem viszonylag hamar kapok választ. Egy játékot készítek, lényegtelen, hogy milyet, és pár kép kell hozzá fegyverekről. Mivel a grafikához nem túlzottan értek, gondoltam Photoshop CS4ben kivágok pár képet a fegyverekről, és kicsit elmesésítem, hogy úgy tűnjön mintha modellezték volna, rajzolták volna, aztán pedig berakom egy egyszínű háttér mögé.

2 kérdésem van.

Első: Mit tanácsoltok ehez a "mesésítéshez"? Nem azt akarom, hogy rajzfilmes hatású legyen, de ne teljesen realisztikus.

Második: Jó a sorrend? Ha mesésítek egy transparent háttérrel rendelkező képet akkor továbbra is transparent lesz és bármikor rakhatok be neki hátteret, vagy megint ki kéne vágnom? ha igen, akkor tanácsosabb lehet előbb berakni egy hátteret és azt a réteget mesésíteni amin a fegyver van? Köszi előre is.

2009. aug. 18. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
30%

Én tapasztalak vagyok,benéztem.

:D

2009. aug. 18. 18:42
 2/2 anonim válasza:
ha megvan egy rétegen a fegyver, duplázd a réteget. A felsőt először jelöld ki (CTRL és a réteg képére kattintva) utána Filtereknél elmosod, a réteget pedig Soft Light-ra állítod. De itt próbálgasd, lehet hogy a többi rétegmód lesz a jó. Szerintem ezzel működik, próbáld ki.
2009. okt. 8. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!