Így lehet eredeti? [Win 7 licensz kérdés. ]
Figyelt kérdés
Üdv. Adott egy boltban vett laptop, eredeti Win 7-tel (Home Premium 64bit). Ha formázni kell, le tudok szedni ugyan olyan rendszer, ami a mostani licenszkódját elfogadja?
Lehet ilyen módon eredeti Win 7 a gépen?
2011. okt. 31. 18:38
1/6 anonim válasza:
Szerintem igen.
Dirty windowson nézegess msdn verziót...
2/6 P.O.C. válasza:
Természetesen igen.
De a laptopokon előtelepített Windows van, ha behal a rendszer elég a Recovery partíciót használni.
3/6 A kérdező kommentje:
P.O.C.
Tudom mire gondolsz, de azt hogy "használjam"?
2011. okt. 31. 18:45
4/6 P.O.C. válasza:
Márkánként, típusonként különbözhet. De a kézikönyvben le van írva.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez az a gép. Jelenleg apámnál van Norvégiában, ott vette, ha hazajön, gépet cserélünk.
Láttam, a D: meghajtón van egy mappának kinéző Recovery fájl (?). Az újratelepítést tehát nem lemezről, hanem HDD-ről kell indítanom és megtalálja ezt a fájlt(mappát?
2011. okt. 31. 20:58
6/6 P.O.C. válasza:
Így van. Így kell eljárnod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!