Az eredeti WoW szerver mennyibe kerül? Több kérdés lent
Szeretnék elkezdeni WoW-ozni, de nem tudom, hogy honnan töltsem le, meg hogy melyik szerver a jó! Segítenétek? Előre is köszi!
11/F
hehehe.
ingyenes wow szerver nincs. az illegális "tört" szerver az ingyenes, de kaki is, bárki bármit mond. Letölteni a [link] oldalról tudod. Itt regizhetsz magadnak egy 10 napos próbaverziót. Ha megtetszik (meg fog), akkor MEGVESZED a bóótba a sima World of Warcraftot, majd az abban található kódot berigized az előbb készített 10 napost accountodra a fent nevezett oldal "account management" pontján. Így kapsz újabb 30 nap ingyenes játékidőt, mert megvetted a játékot. Ha letelt a 30 nap, fogsz egy dombornyomott hitelkártyát, és az account management alatt fel tudod az egyenleged tölteni. A legkisebb feltöltés 12,99 EUR. kb 3500 HUF.
Szerverek: Ragnaros (itt sok a magyar, legalábbis Alliance oldalon)
Spinebreaker: én ott vagyok, alliance oldalon. Macskusz a karakterem neve. gyere mihamarabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!