Van a gépemen egy win xp és szeretnék rá telepíteni win7-et de az xp-t is szeretném meghagyni hogyan tudom megoldani hogy két rendszer legyen a gépemen? Merevlemezről telepítem, új partíciót kellene létre hozni, de hogyan?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy az xp hagynám rajta de másodiknak szeretném a win 7 et na de a gond hogy külső merevlemezről telepíteném fel és valahogyan létre kéne hozni egy új partíciót! Hogy oldható meg Várom a gyors válaszokat!
Köszönöm szépen
2012. nov. 30. 17:25
1/4 anonim válasza:
partitionmagic. nagyon könnyű hasznélni. keress rá a neten.
2/4 belapus válasza:
Legjobb lenne külön merevlemezre telepíteni.Ha nincs rá lehetőség, akkor így oldható meg:
Kiegészítés:
Amikor a C-t lecsökkented, kapsz egy Unallocated területet.
Rákattintasz erre, majd Create.
Adsz neki betűjelet ( D: ), elnevezheted ( Windows 7 ).
!! Primary ( elsődleges ) partíciót kell készíteni, mert
az operációs rendszer csak arra települ ( Create as:).
Az előre-hátra nyilakkal visszavonhatsz műveleteket.
!! Apply - végrehajtja a változtatást.
3/4 belapus válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen megoldottam, a segítségetekkel! Már megy is a win 7 csak egy a baj hogy nincs hang! (Ct4830) És a fenének sem találok hozzá drivert ami működne! köszönöm
2012. nov. 30. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!