Kellene nekem egy olyan CMS rendszer aminél ha egy felhasználó regisztrál kep ingyen pl 50mb tárhelyet egy e-mail fiókot illetve egy aldomaint meg egy msql adatbázist. Hogy ezeket azonal regisztrálja a rendszer csak neki regisztrálnia kell?
Figyelt kérdés
Vanak ilyen szolgáltatók is mint pl [link] és a [link] hirtelen ezekm jutnak az eszembe.2012. okt. 14. 20:10
1/5 anonim válasza:
Gondold át a kérdést még egyszer, írd le egy olyan progiba, ami tud helyesírást ellenőrizni, és utána tedd fel még egyszer!
2/5 A kérdező kommentje:
Kellene nekem egy olyan CMS rendszer, aminél ha egy felhasználó regisztrál ingyen pl 50mb tárhelyet egy e-mail fiókot illetve egy aldomaint meg egy msql adatbázist. Hogy ezeket azonnal regisztrálja a rendszer csak neki regisztrálnia kell?
Vannak ilyen szolgáltatók is mint pl [link] és a [link] hirtelen ezek jutnak az eszembe.
itt van helyesen. De most nem a helyesírás a lényeg hanem nekem egy ilyen rendszer kellene.
2012. okt. 14. 20:37
3/5 anonim válasza:
Szerintem ilyen cms nincsen, neked kell kódolnod (kódoltatnod) PHP-ban és html-ben
4/5 A kérdező kommentje:
Van csak nem oylan amit árulnak :D Hanem ami csak a szolgáltatóknak van meg... majd szét nézek és ha más nem meg próbálkozom egyett csinálni :) Köszönöm a válasz!! :)
2012. nov. 29. 17:58
5/5 anonim válasza:
viszonteladói tárhelyeket is értékesítenek a hostingosok, érdemes azt megpróbálni, igaz az nem CMS, de az ingyenes cmsek nem a legjobbak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!