Teljes mértékig a "touch screen"-es gépeket helyezi előtérbe. A hagyományos PC-ket teljesen kiszorítani próbálja.
Meg amúgy sincs értelme a windows7 után kidobni egy teljesen ugyan úgy kinéző, 95%-ban ugya azzal a motorral futó, de mégis más oprendszert kiadni. A windows 7 megfelelő kezelés mellett, jól beállítva elveri az összes oprendszert (linuxokat, mac-eket, mindent.)
Az xp sajnos már kiesett nálam a pixisből, amiért nincs már hozzá update, meg mert a hardvereket sem támogatja már.
Illetve a hardver gyártók nem támogatják az XP-t de ez mellékes.
2012. nov. 26. 00:10
2/5 anonim válasza:
Még forrnia kell +2 évet és jó lesz !!!
2012. nov. 26. 00:12
3/5 anonim válasza:
Nem értem miért megy itt ezerrel a lepontozás. Talán mert valaki leírta hogy egy Win jobb lehet mint a szent linux? Amúgy mindkét előttem szólónak igaza van. A win8 nem a jelennek szól, hanem a jövő platformja. Az egy más kérdés, hogy bejön-e vagy sem, de a win7 a PC-re jelenleg jobb OS. A Win8-nak a tabletek és okostelók a vadászterülete, és valszeg pár éven belül a tipikus usernek jobb lesz mint most a hagyományos win felület.
2012. nov. 26. 00:28
4/5 anonim válasza:
Jusson csak eszetekbe, hogy annak idején a win7 milyen gyalázást kapott! A Win8-ban nem csak a metro változott, kihajigáltak pár felesleges cuccot, így jóval gyorsabban bootol, gyengébb konfigon is elmegy, és, ami a kezelését illeti, más, de tanulható. Talán tényleg forrnia kell még egy kicsit, de ígéretes, az egyszer biztos.
2012. nov. 26. 00:44
5/5 anonim válasza:
én jól megvagyok win 7-tel.
win 8 alap megjelenése egyszerűen nem jön be. Egyébként pl nettel azonnal kaphatsz friss híreket, időjárás jelentést stb, szóval jó lesz. Kell egy jó adag patch mint win 7nél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!