Szöveg szerkeztő, mit ajánlotok?
egy szöveg szerkeztőt keresek, de nem a word-t.
Lehet ingyenes de az sem baj ha fizetős.
Amit ti a legjobbnak tartotok, és ha lehet akkor többet is írjatok, köszönöm szépen!
Ezeket csak példaként hoztam fel. Én továbbra is a Microsoft Office 2003 -at favorizálom. Office 97 -el kezdtem a tanulást a szoftverüzemeltető suliba. És pengém megtanultam, öreg fejjel rohadtul nincs kedvem átszokni az újabbakra. Még a 2007 -esre sem.
A 97 -es Office óta én semmilyen jelentősebb szolgáltatást nem mutattak fel a fejlesztők, amit a felhasználók hétköznapi szinten kihasználnának. Azóta csak rontanak a Office -on, mint sem javítanának. És egyre bonyolultabbá teszik a használatát amellett, hogy egyre nagyobbá teszik a gépigényét mesterségesen.
Attól, hogy Pack -ot töltesz le még, nem muszáj mindent telepíteni. Van egyéni telepítés is, ahol csak a Word -ot választod ki (nem mintha sok vizet zavarna bárminek is, ha fent van a teljes csomag)..
A legtöbb torrent oldalon találsz amúgy magyar MS Office -t, még azon a hírhedt svéd oldalon is, aminek egyik alapítója a böribe van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!