Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8 ra valahogy vissza...

Windows 8 ra valahogy vissza lehet hozni a start menüt és az aero glasst? Ablakok átlátszósága, startmenü nagyon hiányzik!

Figyelt kérdés

2012. nov. 24. 21:28
 1/5 ejbenjaro ***** válasza:
Ha a hetes windowsra van szükséged, miért tetted fel a 8-ast?
2012. nov. 24. 21:49
 2/5 A kérdező kommentje:
hát mert adta haverom eredetibe és jó lenne a glass
2012. nov. 24. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Vannak rá programok, de nem éri meg azokkal piszkálni a windowst. Nekem is fent volt a 8-as, de inkább visszaraktam a 7-et. Pl, az USB-s 5.1-es fejhallgatómhoz, nincs win8-as driver, stb,stb..
2012. nov. 25. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nics gond a win 8 cal és a kiegészitö programoktol egyáltalán nemlesz semmi baja hacsak nem vírusos a cuc. Én utállom a win 7 et neked kérdezö ha eredeti 8 ad van persze szeretnéd használni,hisz akkor ha kaptad ahoz van kulcsod
2013. nov. 20. 01:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled utolsó jobb a win 8 mint a 7 es és ha ahoz van kulcsa a kérdezönek akkor azt érdemes használni
2014. dec. 6. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!