A startmenü futtatás pontjába be kell írni valamit és akkor kidob egy táblázatot amiben lehet állítani azt hogy mennyire használja a gép a RAM-ot. Mit kéne odaírni?
Lehet én tudom rosszul de XP hogy ilyen „táblázat” nincs az is biztos, eleve érdekes lenne ha windows alól ilyen szinten bele tudnál nyúlni a „ramokba” vagy valami tök mást keresel csak rosszul tetted fel a kérdést.
Amit te szeretnél az BIOS-ban inkább elképzelhető, de ott a frekvenciát esetleg a késleltetést tudod állítani persze ez az adott biostol is függ, de ahhoz meg nem nyúlnék a helyedben csak ha tényleg tudod hogy mit csinálsz.
válaszd ki, hogy neked melyik kell...(nem igazán értem, hogy mit szeretnél elérni, de lehet, hogy az alábbiakban részletezetteket?)
1. lépés: A processzorhasználat manuális kezelése
Az előtérben és háttérben futó programok teljesítményének megváltoztatásához hajtsa végre az alábbi lépéseket:
Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a sysdm.cpl parancsot a Megnyitás mezőbe, és az ENTER billentyű lenyomásával nyissa meg a Rendszertulajdonságok párbeszédpanelt.
Forrás: [link]
2. lépés: A számítógép memóriájának manuális kezelése
A virtuális memória lapozófájlméretének manuális módosítása
1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a sysdm.cpl parancsot a Megnyitás mezőbe, majd nyomja meg az ENTER billentyűt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!