Szerintetek milyen játékok lesznek ezek: FIFA 10, Need for Speed Shift, Colin Mcrae Dirt 2, Starcraft 2, a fifahoz a manager és a pro evolution soccer 2010?
Figyelt kérdés
Szerintem a Need for Speed Shift nagyon eltér az előző need for speed-ezekhez képest vagyis ilyesmit olvastam róla.Szerintetek?2009. aug. 16. 20:34
1/7 anonim válasza:
Szerintem a need for speed ek ugyanolyanok csak egyre jobbitjék és ujitják őket!
2/7 anonim válasza:
FIFA 10: nem várok sokat tőle, inkább konzolra csinálják meg jobbra sajnos
NFS Shift: talán most összekapják magukat, és sikerül végre egy jó NFS-t kiadni. Újdonság, hogy újra lesz belső nézet is, és jobban fog egy szimulátor játékra hasonlítani.
Dirt 2: úgy néz ki, hogy grafikailag nagyon jó lesz, a játszhatóságot majd meglátjuk
Starcraft2: az elsőt sokat nyúztam régen, biztos jó lesz az új rész is, sokan várják már, reméljük nem fogunk csalódni, csak pozitívan
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy válaszoltál.
2009. aug. 16. 21:56
5/7 anonim válasza:
sc2 világjáték esz:D:D:D
kedvencem
iccupra gyere:D
6/7 anonim válasza:
fifa 10. inteligencia nuku
shift iránythatatlanság
dirt 2 az igen jó
7/7 anonim válasza:
Shift: jó
FIFA 10: Inkább a PES 10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!