Régebben, valami nagyon fontos dokumentumokat, winrar-roltam, s adtam neki egy jelszót, hogy senki ne férjen hozzá (nem mintha titkos lenne), most hogy tudom megnyitni?
Figyelt kérdés
Nem olyan dokumentról van szó, ami titkos lenne, de egy bizonyos szerződés, amit most nagyon sűrgősen ki kéne nyomtatnom, és most nem tudok hozzáférni :|
Nem lehet valahogy megmondani a Winrar-nak, hogy többet ne védje jelszóval, hogy tujak hozzáférni
Nemértem hogy felejthettem el a jelszót.... lehet hogy hibásan adtam meg s ő úgy elmenntette
légyszi segítsetek...
előre is köszönöm
2009. aug. 16. 15:01
1/2 anonim válasza:
"advanced rar password recovery" az elcomsoft-tól. direkt erre való. végigpróbálgatja az összes lehetséges variációt. ennek az ideje a géped teljesítményétől, a jelszó hosszától és bonyolultságától függően pár perctől akár évezredekig is tarthat :)
2/2 anonim válasza:
Próbálkozz azokkal a jelszavakkal amit használni szoktál, hátha valamelyik jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!