Meg lehet szokni a Vistát?
Tegnap tettem fel a laptopomra külön partícióra a Windiws Vista Home Premiumot az Xp mellé.
Egyelőre nagyon nem tudom kezelni. Mindent keresgélnem kell és csak nagy nehezen találom meg. Megfogom ezt szokni valaha?
Az Xp alá telepített programokat (pl. vírusírtó, Office, stb.) nem tudom futtatnni a másik partícióról a Vista alól. Erre van valami megoldás, vagy ezeket a programokat tehetem fel duplán a Vista alá is?
Ami még nem tetszik, hogy a Vista baromi lassú. Ha kattintok valamire, kb. 1mp-es késleltetéssel történik valami. Ez nagyon idegesítő. A Firefox is sokkal lassabban hozza be a weboldalakat, mint Xp alatt.
Köszi a választ!
Hát én most egyelőre úgy vagyok vele, hogy ezerszer inkább az XP SP3 vistás kinézettel plusz egyéb vistás kiegészítőkkel külön fölpakolva! Főleg a gyorsasága miatt.
Ha egy hét múlva is csak szenvedek a Vistával, akkor visszatérek az XP-re és egyszerűen csak törlöm a Vistás partíciót. Majd esetleg ha kijön a Seven abba is belekóstolok...
De remélem azért nem így lesz és hozzászokok.
nekem például semmi bajom nem volt a vistával. sőt könnyebben kezelhetőnek találtam az xp-nél. de ugyebár ízlések és pofonok. nálam nem is lassú.
szerintem belejössz :)
Na, most fogok visszaállni a jó öreg vistásított xp-mre!
Az még hagyján, hogy egy program indulásához perceket kell várni, de egy videót nem tudok megnézni, mert annyira szaggat. Oké, hogy van egy rendszerkövetelménye a Vistának, de direkt megnéztem, és azt tudja a laptopom. (2Ghz cpu, 1GB ram, 128MB vga DirectX9c, 80GB HDD és nem is Ultimate van fönt, hanem Home Premium, mindenféle grafikai extra kikapcsolva) Mégis lassú...
A Windows 7 kijött már végleges kiadásban magyar nyelven? Néztem a Microsoft oldalát, de nem találok erről semmit. Ennek mi a minimális rendszerigénye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!