Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megéri felteni a Windows Vistát?

Megéri felteni a Windows Vistát?

Figyelt kérdés

A gép: 1GB ram 2,80 ghz proceszor 128-as videókártya (nem integrált)

Szerintetek megéri?

2011. júl. 30. 10:23
1 2
 1/11 NiFi válasza:

Nem.

Inkább Windows7-et.

2011. júl. 30. 11:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha meg tudod szerezni a win7-et, akkor inkább azt tedd fel (persze ne az Ultimate verziót). Persze az XP-ét se becsüld le, amíg ilyen méretű memóriád van!
2011. júl. 30. 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Win vistát semmiféleképpen ne. Esetleg win 7 Home. De igaza van a 2. válaszolónak XP-t sem kell még le becsülni mert még mindig ugyanolyan jó.
2011. júl. 30. 11:39
 4/11 A kérdező kommentje:
az biztos hogy jó az xp de nem fztnak lassan már az új dolgok. pl: internet explorer 9, 2011 messenger , én most felraktam a vistát nem olyan rosz bár lekopogom... de a win 7 alat pár dolog nem fut.
2011. júl. 30. 14:48
 5/11 Darkavid ***** válasza:

AZ lehet,hogy az legújabb dolgok nem futnak rajta de még nincs olyan sok új program hogy érdemes legyen váltani.

Ha meg mindenképpen váltani akarsz akkor inkább Win7.

Hogy miért?Megbízhatóbb,gyorsabb,és stabilabb mint a Vista.

2011. szept. 4. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem mert a vista szar és sok idegen progi kell hozzá pl a nerot nem engedte nekem fölrakni tehát fos
2011. szept. 4. 21:41
 7/11 anonim ***** válasza:
2011-es msn miatt oprendszert váltani vétek :D Nagy rakás sz@r az a msn. Egyébként a mi gyengébb gépünkön Win 7 Ultimate van és gyorsabb mint XP-vel volt... pedig csak 2.6-os Celeronja van meg 1GB ram és 128-as AGP videokarija
2011. szept. 4. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:

"de a win 7 alat pár dolog nem fut."

Én nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mi az ami Win7-en nem, de Vistán fut.

2011. szept. 4. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne ( fel is kene teni egy kérdést de ide irom) elotem szóló kérdését ismételve mi az ami vistán megy es win 7 en nem ?:) érdekes progi lehet
2011. szept. 5. 09:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Bizony egyetértek az utolsókkal hogy a win7 meg a Vista elég fos, de csak azért mert olyan dolgokat, amit az XP tud, ezek ellenben nem tudják futtatni. Ezalatt értem a régi számítógépre tervezett dolgokat pl. DOSra. De már erre is van megoldás a DOSBox.

Vistát semmikép ne tégy fel!!!! Az 1 rakás x@r! Akkor már inkább a win7. Mert a Vistát elcseszték a programozók mert csomó drivert kihagytak belőle (ezt nem kell értened :D).

2011. szept. 5. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!