Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segitséget kérnék dvd írás...

Lillus* kérdése:

Segitséget kérnék dvd írás miatt, mért nem sikerül kiirni a filmeket?

Figyelt kérdés
Nero 7-t használok és idáig kiirta a filmeket de most nem, el se kezdi a százalék 1-nél megáll és kidobja. audio-t is probáltam azt megírta.ötletet és javaslatot várnék!
2012. nov. 20. 13:15
 1/6 Mr. V. ***** válasza:

Hibaok nélkül elég nehéz. Biztos ír valamit, amikor kiadja a lemezt... pl. nem kompatibilis formátum, stb.

Egyes olcsó lemezeket nem minden író szeret és van hogy még írás előtt lemezhibát jelez a LED. Van, amelyik elkezdené írni, de a kalibrációs részen észreveszi, hogy hibás a lemez (power calibration area) és ott adja fel.

Továbbá az 1% a bevezetés százaléka vagy már az adat 1%-a??? Mert ha az adat és kicsire van állítva a puffer, ám nagyra az írási sebesség és ráadásul még az adatelfogyás-védelem sem aktív, akkor ez is lehet hibaok.

Próbáld a leglassabban (általában DVD esetébe 4x) és DAO módban felírni a lemezt!

2012. nov. 20. 13:51
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. nov. 20. 14:12
 3/6 A kérdező kommentje:
legalacsonyabban szoktam igazából nem nagyon értem a dolgot azt tudom hogy adat vagy mp3-t választom ha írni akarok attól függ hogy mit kiválasztom a fájlokat és a seb. és ennyi én nem szoktam mást. de amit kiír az: lézer beállítás hiba.
2012. nov. 20. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbálj másik írót. AshampooFree.
2012. nov. 21. 12:12
 5/6 Mr. V. ***** válasza:

A lézer beállítási hiba 2 dologtól lehet, ami összekapcsolódik:

1. gagyi a lemez (utánzat vagy névtelen)

2. régi az író és nem ismeri fel a szokatlan (rossz helyen elhelyezett) sávstruktúrát

Mindkét esetben a lemez a bűnös.

Nekem Philips és Omega Freestyle lemezeim voltak ilyenek, amiket egy régebbi íróm nem akart hasonló problémával írni. Megírtam egy másik írón, erre 1-2 hónapot bírt pár darab, majd recsegni kezdett, míg volt olyan, ami már az elejétől recsegett, azaz fizikailag hibás volt a lemez.

Ezek 1-1 szériák voltak, de pl. 200 Philips-ből olyan 10-15db. Omega Lightscribe típus teljesen hibátlan, míg a sima freestyle változattal gondjaim voltak.

Tehát próbálkozz egy boltban (nem kéz alatt/piacon) vásárolt normál tokos lemezzel (nem 10-20-stb. darabossal) és meglátod, hogy a lemez volt a hibás!

2012. nov. 22. 08:38
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi. probáltam már mással is írni de nem sikerül. maxell illetve tdk dvd-m van és csomagolt hengeres formában veszem. idáig jó volt kiírta mindig csak most nem. de amugy tényleg ha elkezdené írni akkor kattog a dvd és utána kidobja... :(
2012. nov. 22. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!