Miért kell crackkelni a torrentről letöltött játékokat?
Sziasztok miért kell meg crekkelni a torrentről letöltött játékokat?
Úgy értem miért nem úgy csinálják meg az ilyesmiket, hogy
a realser (tuti rosszul írom) készít egy iso-t az eredeti játék CD/DVD-ról.Az én letöltöm és pl:deamon tolssal, Alckho 52% stb..mountolom.
Esetleg kiírom cd-re. Telepítem
Aztán kettő klik az exe fájlon és lehetne játszani.
Valami olyasmit hallottam,hogy kiveszik az eredetit exe fájlt mielőtt iso-vá alakítsák. Na de miért?
Rosszul tudot. Az eredeti exe-t te cseréled vagy módosítod crackeltre. Ha nem tennéd, a beépített védelem nem engedné futni a játékot.
Azért így csinálják, mert így a legegyszerűbb, neked meg csak minimális kényelmetlenséggel jár.
Ha úgy akarnák átírni a programot, hogy készre települjön, általában több helyen mélyebben bele kellene nyúlni a programba. Forráskód hiányában elég nehezen kivitelezhető. Képzeld el, ha neked olyan szöveget kellene átfogalmazni, amit nem tudsz elolvasni.
Hú.
Okés köszi így már értem.
Már nagyon régóta tudni akartam csak még nem volt lekierőm leírni így egyértelmű.
Mégegyszer köszönöm.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!