Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Torrentről leszedtem a Call...

Torrentről leszedtem a Call of Duty 2 játékot, de mégsem jó. A problémát lentebb leírom, mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
3 file volt a letöltésben köztük az egyik DAA file. Ezt ki is tudtam csomagolni majd feltelepíteni a játékot azonban nem tudom crackelni sehogy sem, mert azt írja, hogy hiányzik a mss32.dll. A játék multiplayer része működik, de nekem a single player mod kellene (ahol meg azt írja, hogy tegyem be a CD-t - ide kellene a crack ha menne). Láttam, hogy fel volt már itt téve hasonló kérdés,de az ott leírt megoldásokkal sem jutottam előbbre. Aki tud lécci segítsen, előre is köszönöm. : )
2011. aug. 25. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Cracket itt találsz: gamecopyworld.com vagy gameburnworld.com. Az mss32.dll is le kell töltened,majd áthelyezni a játék mappájába. Írd be a gugliba,hogy mss32.dll
2011. aug. 25. 16:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy a file-t leszedtem és áthelyeztem a CoD 2 mappájába. C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2 , de itt már megvolt ez a file, de attól még idehelyeztem így már 2 van ebből a mss32.dll-ből.
2011. aug. 25. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor azt amit átraktál,azt ki is törölheted,mert már mint írtad meg volt. Csak crackeld meg és mennie kell. Felül kell írni az eredeti indítófájlt.
2011. aug. 25. 17:09
 4/9 A kérdező kommentje:
De amit leszedtem ugyebár ott van a 3 file közt a crack is, de amikor rámegyek akkor ezt írja ki, hogy nem található ez a file (mss32.dll) és ahány cracket leszedek mindenegyiknél ezt írja ki. :S Ha meg a cracket tartalmazó mappába bemásolom ezt a mss32.dll-t akkor meg más hibát ír ki és kiad egy ablakot.
2011. aug. 25. 17:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Ááá és sikerült. :D Amit leszedtem cracket torrenttel bemásoltam a CoD 2 mappába és igaz azt írta, hogy már van ilyen, de mind 2 file-t megtartottam. Rámentem amit bemásoltam és működik. ^^ Köszi a segítséget! :)
2011. aug. 25. 17:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szedj le valami másik verziót. Iso-ba szedd le és úgy telepítsd.
2011. aug. 25. 17:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Elindítottam a játékot, működik meg minden, de a legelső része "The Winter War" kissé hibás..majdhogynem tejfehár minden néha előbukkan egy-egy alak, de azok is csak félig meddig működnek. Patchelni kell vagy telepítsem újra? :S
2011. aug. 25. 17:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Na zsír ez a probléma is megjavult. Kitöröltem az eredeti cuccot és a bemásolt "patch"-el helyettesítettem így a kép is normális lett. :)
2011. aug. 25. 17:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Persze. Nem árt,ha az 1.3 patchet felrakod. Jól csináltad.
2011. aug. 25. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!