Mi a különbség a NOD32 Antivirus és a Smart Security közt? (ESET)
Figyelt kérdés
Légyszi, konyhanyelven, csak nagy vonalakban, mert nem vagyok hozzáértő2009. aug. 15. 15:08
1/2 anonim válasza:
NOD32 Antivírus csak viruskereső, mellé kell kémprogram irtó (pl. Spybot et Search, Ad-Aware stb.) és erős, nem Windows tűzfal (pl. ZoneAlarm, Commodo stb.), az ESET Smart Security pedig víruskereső, kémprogram irtó és tűzfal egyben. Komplex védelem (öszvér). Én ez utóbbit használom.
2/2 anonim válasza:
Én is a Smart Securityt használom. Annyiban egészíteném ki az előttem szólót, hogy spamszűrő is van benne. Marha gyors főleg a netes játékoknál látszik. Smart Securitynál simán megy a BF 2142 míg AVG-nél 200 fölötti pinggel kidobtak az első 5 percben.
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!