Melyek a teljesen támogatott böngészők?
Én támogatom...Akik mögött támogató áll.
Amelyeket rendszeresen frissítenek. Nem igazán értem a kérdést?! Kinek-minek kell a támogatása?!
A firefox eléggé naprakész.
Szerintem nem így értette.
Google chrome nak a legjobb a kódkezelése.
Én mint webes fejlesztő azt ajánlom. Aztán a firefox-ot és utána az operát.
az IE szeret meghülyülni a bonyolultabb css-ektől meg a több php- generálásoktól sajnos.
Safarit egyszer próbáltam, elég is volt! Körülményes. Én az operát javaslom, rendszeresen frissítik, viszont vannak weboldalak melyek tiltják (folyik a harc). Ezeken viszont lehet álcázni magát más böngészővé. Egyre több kiegészítője van elég gyors, átlátható a kezelése, testreszabható.Megtalálható hordozható (portable)verzióban
A kirekesztő oldalakról itt kapsz infót:
Kirekesztő? Szerintem egyszerűen nem akarnak agyon optimalizálni egy oldalt, főleg olyan böngészőre nem, amit a felhasználók 1 %-a használ.
A Firefox és a Chrome elég "univerzálisak", mivel elterjedtek, az oldalak készítői kénytelenek figyelembe venni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!