Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nagyon maradi vagyok? Win7et...

Nagyon maradi vagyok? Win7et használok.

Figyelt kérdés

Win xp-t használtam 2009ig(egy másik gépen 2010ig).

Nagyon nem akartam vistara váltani. 2009ben eljött az idő h ujratelepirsem a gépem és Vista sp2 x64et tettem rá és nagyon elégedett voltam.

Mondtak váltsak 7re de nem tettem mert elégedett voltam a vistaval.

2011 óta használok 7et, mert azt tettem fel meg kaptam egy laptopot is amin win7 van. Azóta 7et használok.

Az egyik haver azt mondja váltsak 8ra de én meg nem akarok mert jó a 7 és a 8rol rosszakat hallani.

Maradi vagyok h csak évekkel később váltok az aktuális rendszerre?

2012. nov. 18. 07:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Még jó ideig az XP is marad Magyarországon sokaknál...

7-essel konkrétan mi bajod? Szerintem tök olyan jó mint az xp csak modernebb, modernebb a küls is stb.

A 8ast szerintem én sem próbálom ki jó deig mert szerintem gagyi lehet.

Igazából Vistát nekem sem lett volna muszáj használni, mert addigra kijött a 7, csak én óvakodtam még akkor a 7estől. A Win Vista SP2 meg jó volt nagyon. Persze most a 7 tetszik leginkább, jobb mint a vista az biztos.

2012. nov. 24. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!