ez nem valami divat... nem kotelezo azonnal valtani
2012. nov. 18. 08:04
2/11 anonim válasza:
Nem nagy durranás a Win8, csak más a start menűje xdd
2012. nov. 18. 08:25
3/11 anonim válasza:
#1-nek igaza van maximálisan. A win7-nek még jó ideig van támogatása, jönnek rá javítások. Csak azért váltani win8-ra, hogy menő legyél értelmetlen. A csajok különben sem a win7-re v. a win8-ra buknak. Erre esetleg a haver figyelmét is felhívhatod.
2012. nov. 18. 09:13
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nekem 2011ig megfelelt a Vista utána váltottam. Nekem tökéletes volt az, most tökéletes a win7 nincs kedvem egy év használat után ezt a jó rendszert cserélni. A haver állandóan váltott. Amint kijött a Vista az volt neki amikor a 7 akkor egyből az. Most kijött a 8 egyből az. Lehet én vagyok maradi, de amíg megfelel egy rendszer kíváncsiságból sem cserepek. Meg ujratelepiteni sincs kedvem a gépet.
Régen rossz ha valaki az op rendszerrel menozik...
Mondjuk én 7et használok, de szerintem meg van sok olyan ember aki meg mindig xpt használ, és attól ugyanolyan ember mintha a "menő" 8at használna.
2012. nov. 18. 09:30
5/11 anonim válasza:
Az XP felhasználó nem ugyan olyan. Az XP támogatás megszűnt, ha van egy hiba nem foglalkozik vele senki az MS részéről. Ha ilyen hiba miatt a gép zombivá válik, és mondjuk spammel vagy ddos támadásban vesz részt, akkor már nem csak arról van szó, hogy a felhasználó egy régi rendszert használ, hanem még kárt is okoz ezzel.
2012. nov. 18. 10:01
6/11 A kérdező kommentje:
Nem 2014ig van támogatás xpre?
Amúgy milyen kart okoz?
2012. nov. 18. 10:04
7/11 anonim válasza:
Kárt okoz, mert támadható lesz a géped, vírusos, sérülhetnek az adataid...
Nem vagy maradi, a többi meg csak divat. Én is XP-t használtam 2010-ig, azóta meg WIN7-et és szerintem nálam a WIN8 ugyan úgy ki fog maradni, mint a Vista...
2012. nov. 18. 15:52
8/11 anonim válasza:
Vannak kiadások, amire már nincs támogatás. Spammel, dDosol. Nem egyedül követi el őket, de részévé válik.
2012. nov. 18. 15:58
9/11 anonim válasza:
Amikor először megláttam a win8-at nem hittem el h ez télleg ien szar:D! Nem értem h adhat ki a .... ilyen szart a keze alól! Nehogy válts! A Win7 tökéletes.(nekem win xp-m van kis egyedi átalakítással;)
2012. nov. 24. 12:14
10/11 anonim válasza:
Én csak 2008 végén kaptam gépet és XP-vel kezdtem. Egészen tavaly év végéig XP-t használtam és azóta használok Windows 7-et. Eddig a Win 7-et 1x sem kellett újra telepítenem. Az olyanok mint a Vista nálam kimaradt. Az XP-t is fájó szívvel cseréltem le, de beláttam, hogy sajnos néha muszáj fejlődni még akkor is ha az rossz irányba visz. Az XP-t nagyon szerettem és a Win 7-el a mái napig nehezen sikerült megbarátkoznom. Nem tartom vszínűnek, hogy egyhamar váltani fogok Windows 8-ra. Ráadásul a Windows 7-et PC boltban vettem meg teljes áron, tehát így 1 év után nem is érné meg lecserélni, mert az olyan lenne, mintha 30 ezret kidobtam vna az ablakon. Sztem hülyeség ez a menőség, hogy kb. alig tud még vmit a Windows 8 meg megbízhatatlan, de egyes emberek felteszik a gépükre, hogy menőzzenek vele. Sztem ne foglalkozz ezzel, a Windows 7 elketyeg még egy pár évig, főleg itt Magyarországon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!