Mivel jobb a Win 7 64 bit, a Win XP 64 bit-től?
Mondjuk picit több hardvert támogat a W8, meg esetleg vannak hozzá driverek is. :)
A 64 bites "Xp", az a Windows 2003 (Server) rendszer szénné butított változata. És mint ilyen borzasztó kevés hardverhez van driver rá, sokkal kevesebbhez, mint igazi XP-re. SSD kezelésében, memória kezelésben, biztonságban többet tud a W7. Arról már nem beszélve, hogy 2012-ben azért nem baj, ha az OS támogat DirectX 9-nél picit újabbat is.
"5ből 3 nem kompatibilis win7el.."
Kellemtelen. Én még nem találkoztam olyan progival vagy játékkal, ami nem menne WIN7-en, persze biztos van ilyen, de ez az 5-ből 3, kicsit erős arány. Szerintem 50-ből egy nem megy WIN7-en...
Metin2 elindul, de 1 percbe 2x Run Time error + az újabb skillektől lagol a játék win7en (és nem a gép miatt)
GTA SA Elindul, de minden elszaródik hozzá, a win7 színösszeállítása miatt, úgyhogy ha lehúzom tálcára ilyen win 98 feelinge van az egésznek :D + csak 2 fajta felbontást alkalmazhatok a játékban, win XP-n sok fajta volt.
Age of Empires III kompatibilitás problémák miatt nem indul
És állandóan DLL fileok hiányoznak neki
Tudom hogy ezek Win7 előtti játékok, de én ezeket is játszani akarom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!