Minecraft - mivel jobb a kő, vas, arany, gyémántkapa mint mondjuk a fa?
Figyelt kérdés
a többi eszköznél értem, mire jó, ha jobb anyagból készül, mert többet is lehet használni, meg gyorsabban, jobban dolgozik. a több használaton kívül, mi a jobb mondjuk a vaskapában, mint a fakapában? köszönöm.2012. aug. 16. 15:23
1/8 anonim válasza:
Gyémántot meg bizonyos egyéb érceket nem lehet csak vas csákányal kitermelni
aztán gyémánt csákányal lehet az obsidiánt "fekete követ" csak meg gondolom még van más is
de már rég játszottam
2/8 anonim válasza:
A kapa is elhasználódik, ha jól tudom. Ha jobb anyagból van, több földet tudsz vele megművelni.
3/8 A kérdező kommentje:
... nem nagyon értetted a kérdést. amit elmondtál mind tudom. de én most nem csákányról hanem KAPÁRÓL beszélek. mert PL. a jobb anyagú baltával gyorsabban lehet fát vágni, a jobb anyagú csákánnyal gyorsabban követ, a jobb karddal gyorsabban ölni, stb stb... és most tekintsünk el a több használattól! minden jobb anyagú eszköz jobban dolgozik mint a rosszabb!!! a kapában mi ez a plusz?
2012. aug. 16. 15:37
4/8 anonim válasza:
Én pont nem a gyorsaságról irtam hogy valamely anyag típús nem megfelelö bizonyos dolgokra
amugy te mindre azt irod gyorsabb
és a kapa az ugyan olyan lasú marad mindég?
kapa? van ilyen amugy? nem ásóról van szó?
5/8 A kérdező kommentje:
nem, kapáról... tudod, amivel farmolni lehet...
2012. aug. 16. 15:48
6/8 anonim válasza:
Tovább tudod művelni velük a földet. Vagyis fával lb. 60 földet tudsz művelni, míg a gyémántal kb 1000-ret.
7/8 Wolfenstein2000 válasza:
úgy tudom hogy a jobb kapával megművelt föld hamarabb benedvesedik, és többet lehet vele megművelni.
8/8 anonim válasza:
Tovább bírja. Vagyis több földet tudsz vele megművelni.
fa - 60,
kő - 132,
vas - 251,
arany - 33,
gyémánt - 1562.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!