Akkor most letiltott vagy sem?
msn .plus partnerinformációba megnézterm és az van ki irva h "nem vagy ezen partnered listáján",de látom h mikor jelentkezett be és mit ir ki személyes üzibe. nem tiltott le csak törölt vagy MI?
Egy másik ismerősömnél is (ugyanaz a személy)ki van irva h nincs fenn a partenerek listáján, és nem látja mi van ki irva szem üzibe,meg h mikor jelentkezett be.
De pár héttel elötte meg én nem láttam h mit ir ki szem üzibe,meg hbe van jelentkezve vagy sem,ismerösöm viszitn igen...
nem igazán értem... mikor milyen kedve van,tilt vagy vagy tilt engem és az ismerösösmet,vagy mI?
ja,és egy ismim akit megkértemmh tiltson le,neki nem tudok irni mert szürke az ablak,partnerinfoba meg az van h fenn vagyok a listáján.
annak akinek meg azt irja nem vok fenn,tudok irni.
akkor ő csak törölt? és akkor ő mivel törölt nem látja h mit irok ki szem. üzibe?
Igen törölt, de nem tiltot.t..
Ő nem lát így rolad semmit, csak te róla...
A tiltós az meg látja mert neki ott vagy nem törölt, sehogy
még vmi...megkértem hismim h oldja fel a tiltást és töröljön,de partner infóba még mindig azt irja ki h fenn vagyok a lsitáján...
ezt nem értem.... akkor az illető akire kiváncsi vagyok,látja az én személyes üzimet? tiltott vagy nem? törölt vagy nem?
Van a sima törlés, amikor te látod még az illetőt, de ő már nem lát téged, ekkor írja ki az MSN plus, hogy nem vagy fent a listáján
Van a tiltva törlés amikor te sem látod őt (hiszen letiltott) és ő sem lát téged, ilyenkor ugyanazt írja ki a plus, hogy nem vagy a listán
Az első esetben hiába írsz neki üzenetet, nem kapja meg, mert nem vagy a listán. neked olyan, mintha elment volna az üzenet, de ő nem látja, mert soha nem kapja meg.
A második esetben, mivel hogy te sem látod őt, csak a karbantartóban, írni sem tudsz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!