Miért írja ezt ki egy ablakba a gépem, ha belépek msn-re?
Önt átirányítják egy új internethelyre.
Lehetséges hogy a jelenlegi hellyel váltott információ el lesz küldve az új helyre is.
És akkor választani lehet,hogy igen vagy nem.Eddig nem-et választottam.Miért írta ezt ki?
Azóta egyébként mióta,mivel nem bírtam belinkelni az msn csíkra semmit,használtam a ctrl+v és ctrl+c gombokat.Ez miatt?
Nem rossz a géped, Kedves Fórumozó, hanem a Windows úgy települ még a legelején, hogy ezekre a kérdésekre "manuálisan" kelljen válaszolj. Ha nem tetszik a kiírás, akkor a "Ne kérdezzen rá később (vagy hasonló kiírás)" előtt található kis négyzetbe kellene pipát tégy és igennel válaszolj erre a kérdésre. Csakis akkor menj új oldalra, ha nem érintkeztél olyan emberrel, akinek a gépe vírusos lenne! Találkoztam már olyan emberrel, akinek a gépe az volt. Erre úgy tudsz rájönni, ha kapsz olyan felkérést, hogy pl. nyisd meg ezt és ezt az oldalt, hogy nézd meg ezt és ezt a képet (egy ismeretlen név és Internet-cím), stb. Ezekre nem szabadna rákattints! Az MSN felhívására pedig bátran ráklikkelhetsz, ha az előzőek nem forognak fenn. Ha vírust kaptál volna, nehezen, de eltávolíthatod ezt a Windows újratevése nélkül.
Nekem pedig épp az lenne a dolgom, hogy visszahozzam a böngészőbe ezt a kérdést. Hmm...
Remélem, tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!