Ha belépek egy játékba csak úgy magától úrjaindul a gépem. Miért van ez?
Belépek egy játékba pl: GTA: San Andreas elindítom a játékot. Megyek 3 lépést és újraindul a gépem. Semmi kékhalál semmi kattanás(vagyis én nem hallom)..
Légyszives segítsetek.
Számos oka lehet. Túlmelegedés, tápegység gondok, memória...
Az elsőre tippelek.
Automatikus újraindítás nincs bekapcsolva?
Ha be van kékhalál nélkül újraindul.
Jobb egérgomb a Sajátgép ikonra - Tulajdonságok
Speciális fül - Indítás és helyreállítás - Beállítás gomb.
Rendszerhiba résznél vedd ki a pipát az Automatikus újraindítás elől.
Szia! Lehet régi a géped és az új játékokat nem játsza le.
Szerintem a legvalószinűbb kevés a ramod hogy el tudjon indulni rendesen a játék,vagy lehet sokat foglal a winyódon vagy az alaplap adja meg magát. Próbáld újra telepíteni az egész gépedet,nem veszítesz vele.
Utolsónak:
Ez szinte biztos nem azért van, mert régi a gép vagy sokat foglal.
Ez a hirtelen újraindulás, 99%, hogy azért lehet, mert kékhalálról van szó, de ha be van jelölve az automatikus újraindítás, ez nem jelenik meg.
Emiatt még nem kell kapásból újratelepíteni, a kérdező pl. beírhatná a hibakódot, ha kékhalálról van szó, de addig csak találgatni tudok én is.
Pl. első hozzászóló:Számos oka lehet. Túlmelegedés,
Szvsz 3 lépéstől nem fog semmi túlmelegedni, de amit szintén az első írt, hogy memóriahiba az valószínűbb lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!