3/9 anonim válasza:
[link] és megtudod majd.
Le alul ez van
__1__
_3__| |_2__
| |
1. IE (bár én nem értek egyet)
2. Google Chrome <-- Én ezt használom.
3. Safari
5/9 anonim válasza:
A böngészők helyezete a következő:
(minta: Böngésző neve -- Gyorsaságban -- Memóriatakarékosságban)
Google Chrome -- 1 -- 5
Mozilla Firefox (ajánlom)-- 2 -- 4
Opera -- 3 -- 3
IE9 -- 4 -- 2
Safari -- 5 -- 1
6/9 anonim válasza:
Chrome régen sokkal jobb volt mint a többi kb. 2 év, de már a mozilla is ugyan olyan
7/9 csacsi2 válasza:
Egyetértek A FF sokat javult az utóbbi verziókban, előtte nagyon lassú volt és sokszor vitatkozott.
Google chrome nekem nem jött be (egyéb beépülők kezelése, funkció hiány)
Firefox mellett én még az Opera -t favorizálom, egyre több böngészést, letöltést stb. segítő kiegészítő van hozzá és nem lassú. Szerintem gyorsaságban a Chrome és a FF között van!
8/9 anonim válasza:
Operát favorizálom. Nem csak böngészőt kapsz vele. 6 éve nem volt más a gépemen s nem is kell. Firefox-ról csak annyit, hogy nemrég kiadtak egy frissítést s két nap múlva közölték h. mindenki térjen vissza az előző verzióra mert hibás lett. No comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!