Melyik böngésző fogja le legjobban a gépet? Google chrome, firefox, ie 8, opera vagy safari?
Ez nem az én véleményem: [link]
Nekem a Firefox jön be, az egyik gépemen, a másiknál ugyan az a verzió , csigalassú. Ott a Chrome- a nyeró.
Gépfüggő is.
Elozo vagyok.
En a Comodo Ice Dragon-t hasznalom.120 MB-ot hasznal a memoraibol.Szerintem ez nem sok.
Ha a Firefox mellé elindítod a Firefox Ultimate Optimizert, a kettő együttes maximális memória felhasználása nem lépi túl a 10 MB-ot. Nálam a Firefox memória használata per pillanat 852 KB, a Firefox Ultimate Optimizer memória felhasználása ugyanakkor 1,260 KB.
Ha feltelepíted a SpeedyFox programot, akkor a Firefox sebessége akár háromszorosára is gyorsulhat.
Próbáld ki a Firefox Ultimate Optimizert is. Mielőtt elindítod, a Feladadkezelő-ben nézd meg a Firefox memória felhasználását, utána pedig nézd meg a kettő együttes memória felhasználását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!