Nero 7 íróprogramnál mit jelent a szimulációs írás?
Figyelt kérdés
Ugyanis a youtube-ról töltöttem le videókat .mp4 és.flv formátumban. Mellette a dvd-re írtam még filmet is. A youtube videók felét hibásan írta meg. (ha megnyitom a dvd íróban a klipeket, lefagy a dvd író). A film rendben van. A gépen (xp) minden youtube videót normálisan lejátszik. Azelőtt is írtam már ki youtube videókat ezzel a dvd íróval, semmi gond nem volt.
A dvd író új, LG és 16x-osan írok. Megpróbáltam a szimulációs írást, (amire azt gondoltam, hogy nem ír rá a dvdre, csak szimulálva ír, vagyis "próbaírás". De tévedtem, és megint dobhattam ki a dvd lemezt. A dvd lemezek nem karcosak.
És, ha a youtube klipeket be Rar-oznám, és úgy írnám rá a dvd lemezre, úgy működne? Mert nem akarok még egy dvd lemezt elpocsékolni.
2012. okt. 27. 16:53
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, olcsó és dobálják a gyárban. Nem vigyáznak rá.
2012. okt. 30. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!