Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nero 7 íróprogramnál mit...

Nero 7 íróprogramnál mit jelent a szimulációs írás?

Figyelt kérdés

Ugyanis a youtube-ról töltöttem le videókat .mp4 és.flv formátumban. Mellette a dvd-re írtam még filmet is. A youtube videók felét hibásan írta meg. (ha megnyitom a dvd íróban a klipeket, lefagy a dvd író). A film rendben van. A gépen (xp) minden youtube videót normálisan lejátszik. Azelőtt is írtam már ki youtube videókat ezzel a dvd íróval, semmi gond nem volt.

A dvd író új, LG és 16x-osan írok. Megpróbáltam a szimulációs írást, (amire azt gondoltam, hogy nem ír rá a dvdre, csak szimulálva ír, vagyis "próbaírás". De tévedtem, és megint dobhattam ki a dvd lemezt. A dvd lemezek nem karcosak.

És, ha a youtube klipeket be Rar-oznám, és úgy írnám rá a dvd lemezre, úgy működne? Mert nem akarok még egy dvd lemezt elpocsékolni.

2012. okt. 27. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a a youtube klipeket be Rar-oznám, és úgy írnám rá a dvd lemezre, úgy működne?

NEM

2012. okt. 27. 16:55
 2/11 MaXXeGee ***** válasza:
A szimulációs írás valójában olvasás, adatátvitel stb teszt , a valós írási folyamat nélkül. Több dolog is esélyes. nem épp a megfelelő minőségű dvd lemez használata. alacsony tápegység teljesítmény (az írás elég sokat fogyaszt)adat-elfogyás .. írd alacsonyabb sebességen. és attól még hogy új, keresd ki a gyártó oldalán a legfrissebb firmware-t az íróhoz, és töltsd rá azt :)
2012. okt. 27. 16:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. okt. 27. 17:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Meg némelyik klip így néz ki a dvd-n: BN57E0~1.FLV De ezeket is lejátsza a dvd íróban a lejátszóm. Tápegység: Kolink 400 W SATA.
2012. okt. 27. 17:12
 5/11 MaXXeGee ***** válasza:
Akkor ott a bűnös ... A kolink nem tápegység, hanem egy időzített bomba :D Ha nem tud elegendő áramot biztosítani stabilan a rendszer működéséhez, akkor hibázhat a processzor is, az író is ... és kész a rossz lemez.
2012. okt. 27. 17:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. okt. 27. 17:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom, miért gyártanak ilyen rossz minőségű tápegységeket. (Mondjuk ezt nem én vettem, hanem az egyik ismerősöm üzletből). 5400 ft. Annak idején vettem egy LG DVD írót üzletből 5000 ft-ért, és otthon rögtön le is fulladt. Vitték, mint a cukrot. Visszacserélni meg nem akarták.
2012. okt. 27. 18:02
 8/11 MaXXeGee ***** válasza:

Mindenből a lehető legrosszabb minőséget csinálják, .. hogy miért? A legkisebb befektetéssel a legnagyobb profitot akarják elérni, ha jelen esetben a táp "névlegesen" tud 400W-ot a vásárló úgyis csak ezt fogja nézni, és viszi mert olcsó és 400W-os.

Valójában a gazdaság jelen állása szerint, nem az a lényeg hogy ki tudja a legjobb terméket gyártani, eladni, hanem hogy ki tudja a legyügyesebben megkerülni a szabályokat és átverni a vásárlót, pontosabban nem is átverés, szimplán csak megtévesztés, az oda nem figyelésre alapozva :)

De hát ki tud mindenre odafigyelni... a húsos-kolbász egységárától a villanyborotváig, nem ért mindenki mindenhez.. és pont ezt használják ki. Attól még az sem elképzelhetetlen, hogy a dvd lemez is ugyanilyen költséghatékony vásárlómegtévesztő céllal került a polcokra :)

2012. okt. 27. 18:14
 9/11 A kérdező kommentje:
A burn4free sikeresen kiírta azt, amit a Nero 7 nem tudott. És mindet lejátsza a dvd lemezen a lejátszóm. Akkor lehet, hogy a Nero-val van baj.
2012. okt. 27. 19:48
 10/11 A kérdező kommentje:

Attól még az sem elképzelhetetlen, hogy a dvd lemez is ugyanilyen költséghatékony vásárlómegtévesztő céllal került a polcokra :)

Igen, előttem bontja ki a 100 darabos gyári csomagból a dvd lemezeket. Hazaviszem és máris karcos meg kis mélyedések vannak benne (hiba) stb... Ezelőtt tükörsima volt minden dvd lemez.

2012. okt. 27. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!