Nero 7 íróprogramnál mit jelent a szimulációs írás?
Ugyanis a youtube-ról töltöttem le videókat .mp4 és.flv formátumban. Mellette a dvd-re írtam még filmet is. A youtube videók felét hibásan írta meg. (ha megnyitom a dvd íróban a klipeket, lefagy a dvd író). A film rendben van. A gépen (xp) minden youtube videót normálisan lejátszik. Azelőtt is írtam már ki youtube videókat ezzel a dvd íróval, semmi gond nem volt.
A dvd író új, LG és 16x-osan írok. Megpróbáltam a szimulációs írást, (amire azt gondoltam, hogy nem ír rá a dvdre, csak szimulálva ír, vagyis "próbaírás". De tévedtem, és megint dobhattam ki a dvd lemezt. A dvd lemezek nem karcosak.
És, ha a youtube klipeket be Rar-oznám, és úgy írnám rá a dvd lemezre, úgy működne? Mert nem akarok még egy dvd lemezt elpocsékolni.
a a youtube klipeket be Rar-oznám, és úgy írnám rá a dvd lemezre, úgy működne?
NEM
Mindenből a lehető legrosszabb minőséget csinálják, .. hogy miért? A legkisebb befektetéssel a legnagyobb profitot akarják elérni, ha jelen esetben a táp "névlegesen" tud 400W-ot a vásárló úgyis csak ezt fogja nézni, és viszi mert olcsó és 400W-os.
Valójában a gazdaság jelen állása szerint, nem az a lényeg hogy ki tudja a legjobb terméket gyártani, eladni, hanem hogy ki tudja a legyügyesebben megkerülni a szabályokat és átverni a vásárlót, pontosabban nem is átverés, szimplán csak megtévesztés, az oda nem figyelésre alapozva :)
De hát ki tud mindenre odafigyelni... a húsos-kolbász egységárától a villanyborotváig, nem ért mindenki mindenhez.. és pont ezt használják ki. Attól még az sem elképzelhetetlen, hogy a dvd lemez is ugyanilyen költséghatékony vásárlómegtévesztő céllal került a polcokra :)
Attól még az sem elképzelhetetlen, hogy a dvd lemez is ugyanilyen költséghatékony vásárlómegtévesztő céllal került a polcokra :)
Igen, előttem bontja ki a 100 darabos gyári csomagból a dvd lemezeket. Hazaviszem és máris karcos meg kis mélyedések vannak benne (hiba) stb... Ezelőtt tükörsima volt minden dvd lemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!